HOE LANG IS DE GARANTIE GELDIG?
JippieJee garandeert dat de geleverde artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan gesteld kunnen worden en vrij zijn van gebreken. De hierboven genoemde garantie geldt gedurende een periode van 30 dagen na levering.

WAT IS HET GARANTIEBEWIJS?
De aflever bon dient als garantiebewijs voor de bestelling.

WANNEER KAN ER AANSPRAAK WORDEN GEMAAKT OP GARANTIE?
In geval van een gebrek zal JippieJee het product kosteloos omruilen of herstellen. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op garantie als gevolg van normale slijtage, beschadiging, opzet en/of nalatigheid.

HET ARTIKEL IS NIET MEER VOORRADIG, WORDT HET AANKOOPBEDRAG VERGOED?
Indien een artikel niet meer voorradig is dan vergoeden wij het aankoopbedrag.

HOE ZIT HET MET DE AANSPRAKELIJKHEID?
– Aansprakelijkheid van JippieJee uit hoofde van een ondeugdelijke levering is in alle gevallen beperkt tot het vervangen of herstellen van het artikel of tot het terugbetalen van ten hoogste het aankoopbedrag.
– JippieJee aanvaardt uitdrukkelijk geen enkele claim inzake gevolgschade in welke vorm dan ook.
– JippieJee is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van door derden begane opzet, schuld, nalatigheid of onoordeelkundig gebruik.
– JippieJee aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van wassen, drogen, strijken, stomen of andere vormen van behandelingen aan het geleverde product.
– Wij raden aan om artikelen met een print, strass, kralen en/of opdruk te reinigen door middel van stomen.
– JippieJee is niet aansprakelijk voor het losraken van knopen, steentjes, pailletten of andere aangebrachte componenten.

HEB JE EEN KLACHT?
JippieJee neemt jouw klacht serieus. Ben je niet tevreden over een door ons geleverd product of onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@jippiejee.nl Mocht je ons telefonisch willen spreken dan kun je op werkdagen tussen 11.00 en 17.00 uur contact met ons opnemen. Wij nemen de klacht direct in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.